DR. BÓKA ISTVÁN

Full text search

DR. BÓKA ISTVÁN
DR. BÓKA ISTVÁN (Fidesz): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Miniszter Asszony! A napokban eljött az igazság pillanata: valamennyi települési önkormányzat összeállította a költségvetését. Ne gondolja, miniszter asszony, hogy jobban ismeri a települési önkormányzatok helyzetét és költségvetését, mint azok a polgármesterek, akik levelet írtak miniszterelnök úrnak.
Senkivel, egyetlenegy polgármesterrel nem találkoztam még, aki azt mondta volna, hogy a 2003-as gazdálkodási helyzete jobb, mint a 2002-es gazdálkodási helyzete.
Tisztelt Miniszter Asszony! Mi köze van az iparűzésiadó-növekménynek a közalkalmazottak béremeléséhez? Mi köze van az szja helyben maradó részének a közalkalmazottak béremeléséhez? Mi köze van a súlyadónak a közalkalmazottak béremeléséhez? Önök valamit ígértek, a felelősséget és a terheket pedig az önkormányzatokra kívánják áthárítani.
Sajnálom és szomorú vagyok a válasza miatt, mert ez számomra azt jelenti, hogy nem kívánnak segíteni a több mint háromezer települési önkormányzatnak az európai uniós csatlakozás előtti évben. (Taps és közbeszólások a Fidesz soraiban: Bravó!)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi