ECSŐDI LÁSZLÓ

Full text search

ECSŐDI LÁSZLÓ
ECSŐDI LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! A rendszerváltozást követően az állami tulajdonban lévő bérlakások az önkormányzatok tulajdonába kerültek, majd ezután tömeges privatizáció zajlott le.
(16.00)
Ennek eredményeként az önkormányzati bérlakásállomány annyira lecsökkent, hogy az önkormányzatok lakásgazdálkodását is veszélyeztette és veszélyezteti ma is. Nincs olyan szabad bérlakás, ahová az önkormányzatok a szociális helyzetük alapján rászorult állampolgároknak megfelelő színvonalú lakást biztosítani tudnának.
Tisztelt Államtitkár Úr! Kérdezem továbbá, hogy milyen ütemben folytatódik az előre gyártott technológiával épült lakóépületek energiatakarékos korszerűsítése és felújítási programja. Lesz-e lehetőségük az önkormányzatoknak telkek kialakítási támogatása igénybevételére, megmarad-e az a lehetőség, hogy nyugdíjasházak épülhetnek egyházi közreműködéssel, illetve az elmúlt időszak magas támogatási megoldása következtében? Rengeteg volt a pályázat, ezzel együtt az elutasító döntés is. Milyen változások várhatók ezen a területen?
Várom az államtitkár úr válaszát. (Szórványos taps az MSZP soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi