PÁL TIBOR

Full text search

PÁL TIBOR
PÁL TIBOR belügyminisztériumi államtitkár: Tisztelt Képviselő Úr! A kormány lakásprogramjánál kiemelt cél, hogy a lakásállomány minősége, komfortfokozata javuljon. Pontosan úgy van, ahogy ön is mondja: a panelprogram az, ami igen sok családot érint, hiszen több millióan laknak ma panellakásokban, ezért van egy külön pályázati lehetőség kétmilliárd forint erejéig, ami a panelprogramot jelenti, a panellakásban lakók számára komfortfokozat-javítást, illetve felújítást.
A kormány múlt hét szerdán elfogadta a Széchenyi-pályázattal kapcsolatos rendeletet, a pályázat kiírása rövidesen megjelenik, és úgy az önkormányzatok, mint a pályázók számára ez hozzáférhető lesz. Az elbírálása folyamatosan történik, mint ahogy természetesen a pályázatok beadása is folyamatosan történhet.
Terveink és elképzeléseink szerint még a nyár előtt a beérkezett pályázatokat első körben el lehet bírálni, és lehetőség nyílik utána arra, hogy a közbeszerzési eljárásokat, a szükséges műszaki folyamatokat elindítsák, és ezek után elkezdődjön a lakások felújítása, illetve az építkezés. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi