HALÁSZ JÁNOS

Full text search

HALÁSZ JÁNOS
HALÁSZ JÁNOS (Fidesz): Köszönöm szépen. Tisztelt Miniszter Úr! Ön érdemi válasz helyett mellébeszélt, és kérem, ne bírálja a kérdéseim címét. Hová jutunk - maholnap a szocialisták már azt is meg akarják szabni, hogy mit kérdezhetünk és milyen címen? Hát mit képzelnek? (Közbeszólás a Fidesz padsoraiból: Így van! - Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Jaj!) Azonnali kérdés kapcsán nyugodtan kérdezhet az ember, bármiről.
Egyébként a baj nagyságát az is mutatja, hogy egy baloldalinak mondott újságíró, Babarczy Eszter baloldali kormány idején kellett hogy leírja: most biztosan sokan szégyellik magukat, amiért kitüntetést kaptak - ezt írták az önök kitüntetési gyakorlatáról.
Mondok még egy érdekes esetet: vajon mivel érdemelte ki Botka László szocialista országgyűlési képviselő harmincévesen a gróf Lónyay Menyhértről elnevezett emlékérmet? Tisztelt Miniszter Úr! Milyen kiemelkedő tudományos vagy művészeti, illetve közéleti tevékenységet fejtett ki a nevezett szocialista képviselő, ami méltó jeles magyar miniszterelnökünkhöz?
Annak idején a szocialisták a jövő nemzedéke elé egyetlen célt tűztek ki: a szocialista embertípus megteremtését. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.) Most is a szocialistákat tüntetik ki, őket állítják példaképül - ez is része a nemzeti újraegyesítés programjának?
Válaszoljon, kérem, miniszter úr! (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi