BABÁK MIHÁLY

Full text search

BABÁK MIHÁLY
BABÁK MIHÁLY (Fidesz): Tisztelt Elnök Úr! Köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Tisztelt jelen lévő Képviselőtársaim! Nem kételkedem a jelenlévők jó szándékában, tisztességében és együttérzésében e napirend kapcsán sem.
Ehhez szeretnék annyiban hozzájárulni, hogy tájékoztatom önöket, egy kisváros a Dél-Alföldön mit tudott elvégezni a négy év alatt, hogy az ott élő emberek életkörülményein változtasson.
Jelentem önöknek, hogy két egészségügyi intézményben és egy oktatási intézményben liftet sikerült a polgári kormány alatt megépíteni, és most készül a következő iskolában a lift, amely a gyermekek, az egészségügyben közlekedők lehetőségeit növeli. A főiskolán is sikerült ilyen, a mozgáskorlátozottak közlekedését biztosító létesítményt megépíteni. Három közhivatalban és a könyvtárban sikerült négy év alatt rámpát építeni, hogy megközelíthessék.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Tisztelt Képviselőtársaim! Most lobbizni szeretnék. Tíz éve nem tudom és nem tudjuk megoldani abban a kistérségben, ahol élek, hogy ötven lakást építsünk ezeknek az embereknek, szociális bérlakást. Nyilvánvaló, hogy az előző kormány ideje alatt száz bérlakást építettünk, de ez szükséges volt a fiatalok helyzetbe hozása érdekében. (A képviselő mobiltelefonja megszólal.) Bocsánat, elnök úr! De nem tudom és nem tudjuk megoldani száz munkahely, foglalkoztató kérdését. Szükség van egy kistérségben, ahol nyolc település van, száz munkahelyre, ahol szociális foglalkoztatót tudnánk csinálni.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Nagyon elszomorít, hogy bár közösségre vágynak ezek az emberek, hogy együtt lehessenek, még a gondjaikkal is, és nem tudok, nem tudunk számukra közösségi házat, civil házat biztosítani - mert van szervezetük.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Tisztelt Államtitkár Asszony! Ha tudnak e három kérdésben, a lakáskérdésben, a munkahely, foglalkoztató kérdésében és a közösségi ház dolgában, segítsenek nekem!
Tisztelt kormánypárti Képviselőtársaim! Ezek a problémák hasonlóak másutt is, kérem segítsenek!
Köszönöm, hogy szólhattam. (Taps az ellenzék soraiból. - Béki Gabriella tapsol.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi