DR. KATONA TAMÁS

Full text search

DR. KATONA TAMÁS
DR. KATONA TAMÁS pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Igen tisztelt Képviselő Úr! Ön a föltett kérdésre nyilván nem vár választ, mert ön nem kérdezett, hanem vádaskodott, és amit állít, egyszerűen nem felel meg a valóságnak.
Ami a postát illeti: néhány évvel ezelőtt, még az önök kormányzása idején született az a kormányrendelet, amely lehetővé teszi a mobil posták létrehozását. Egyébként pedig arra, amit kérdezett, hogy egyenlő eséllyel jutnak-e a falvak lakói a városi lakosokkal postai szolgáltatásokhoz, szeretném közölni, hogy nyilvánvalóan egyenlő eséllyel jutnak hozzá: a szolgáltatás díjai - ön legalább olyan jól tudja, mint bárki - azonosak, hiszen hatósági árakról van szó. A kistelepüléseken élők esélyei tehát e tekintetben semmiképpen se romlottak, sőt, szeretném fölhívni a figyelmét arra, amit ön nyilván jól tud: jó néhány olyan településen jött létre most mobilpostai szolgáltatás, ahol egyáltalán nem volt mobil posta.
Ami pedig azt illeti, hogy ez a tevékenység hogyan illeszkedik a postai szolgáltatásokba: ezek a postai szolgáltatások menetrend szerint zajlanak, mindennap elérhető, és házhoz viszi a legfontosabb szolgáltatásokat. Pont ez ennek a lényege, nevezetesen az, hogy mindenki azonos eséllyel jusson ezekhez a szolgáltatásokhoz. Ezt szeretnénk elérni a mobil postával, és némi átmeneti nehézség után ezt tulajdonképpen sikerült is elérni. Ezért nagyon kérem, hogy ne vádaskodjon.
Amiket pedig még mondott a bevezetőjében, azt hiszem, végképp nem tartoznak ehhez a tárgyhoz.
Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi