BAJNAI GORDON

Full text search

BAJNAI GORDON
BAJNAI GORDON önkormányzati és területfejlesztési miniszter: Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Jó egy éve mondjuk azt, hogy az uniós fejlesztések ügye nemzeti ügy. Nem egy választási ciklusra szól, nem egy kormányzatnak szól. (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Jaj!) Az ország reménye testesül meg ezekben a fejlesztésekben, soha vissza nem térő lehetőség talán, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi pénzzel hozhatja magát Magyarország közelebb az Európai Unióhoz. Magyarország az elmúlt időszakban sikeres volt ezeknek a pénzeknek a lehívásában (Folyamatos zaj az ellenzék soraiban. - Az elnök csenget.), és sikeres volt abban is, hogy az Unió az elsők között fogadta el Magyarország ilyen terveit.
Azt is hadd mondjam el, hogy ez a siker persze csak előleg, hiszen a pénzekből való fejlesztéseket igazából nagy többségében majd most kell megvalósítanunk. Ebben mindenkinek felelőssége van.
Mi az, ami leginkább veszélyezteti azt, hogy az ország sikeres legyen a fejlesztésekben? (Közbeszólás a Fidesz soraiból: A kormány! - Derültség az ellenzék soraiban.) Két dologra hadd térjek ki! Az első helyen mindenképpen a legnagyobb kockázatot a korrupció, a gazemberség, a csalás jelenti. (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Te már csak tudod! - Derültség, zaj. - Az elnök csenget.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi