HOCK ZOLTÁN

Full text search

HOCK ZOLTÁN
HOCK ZOLTÁN (MDF): Köszönöm a szót, elnök úr. A rövid válaszom az, hogy nem, a hosszabb válaszom, hogy azért nem, mert, tisztelt államtitkár úr, azt gondolom, hogy ön a lényegről nem beszélt.
A költségvetés mintegy 20 milliárd forintot irányozott elő ennek az egész programnak a finanszírozására, ami azt jelenti, hogy ha ez ténylegesen egy jól működő program lenne, akkor sok ezer közszférában dolgozó, és a reform kapcsán, ahogy ön fogalmazott, elbocsátott polgártársunk újrakezdéséhez nyújthatott volna lehetőséget.
Azonban februárban, amikor az MFB-től arról érdeklődtünk, hogy hányan vették igénybe ezt az új életkezdési hitelprogramot, az volt a válasz, hogy egy érdeklődő volt. Nagyon érdekelt volna, ha kitért volna arra, hogy az elmúlt, hozzávetőlegesen négy-öt hónapban hány kontraktus született ebben a kérdésben, mert a mi információink szerint sajnos nagyon kevés, meglehetősen kevesen jutottak hozzá. Az is érdekelt volna, hogy ennek a 20 milliárd forintnak mi a sorsa, mert úgy tűnik, hogy felhasználni (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) ennek a programnak a keretében nem lehet.
Köszönöm. (Taps az MDF soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi