FRANKNÉ DR. KOVÁCS SZILVIA

Full text search

FRANKNÉ DR. KOVÁCS SZILVIA
FRANKNÉ DR. KOVÁCS SZILVIA (MSZP): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Nem akarom Pettkó képviselő úrnak ugyanazt elmondani, amit képviselőtársam az előbb a szemére hányt és felrótt önnek. De ellentétben Pelczné Gáll Ildikóval, én úgy gondolom, hogy lehet figyelni 14-16 órát, de ezt általában a nők tudják megvalósítani, bocsásson meg, hogy ezt mondom, mert a tények is ezt bizonyítják, hogy itt most a parlamenti patkóban is női többség uralkodik, és ez sem véletlen. (Derültség.) Jó, a jegyzőket nem számoltam be talán, de a viccet félretéve az a lényege a dolognak, hogy én talán nem minősíteném annyira, hogy gúnyosan azt mondta, hogy örültem és büszke vagyok. Igen, büszke vagyok arra, hogy a mai magyar parlamentben a legtöbb nő az MSZP-frakció soraiban ül. Engedje meg, hogy ezt tényként hadd rögzítsem, mert azt gondolom, hogy ez nem vitatható.
Sőt azt is elmondhatom a saját példámból, hogy az MSZP-frakció parlamenti padsorában kettő olyan megyei listáról bekerült hölgy ül, én és Halmai Gáborné, akik vezettük a megyei listát. Azt gondolom, hogy ezzel lehet szembeállítani sok mindent, de a tényekkel nem szabad és nem érdemes vitatkozni.
Csatlakozom az előttem szóló képviselőtársamhoz, igazából azt hiszem, hogy van mit beszélnünk és tárgyalnunk erről a törvényről, és úgy hiszem, ha megspórolnánk a felesleges időt és energiát, akkor ez igen szerencsés és örvendetes lenne.
Köszönöm szépen.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi