PETTKÓ ANDRÁS

Full text search

PETTKÓ ANDRÁS
PETTKÓ ANDRÁS (MDF): Most térek rá a CDU kérdésére, amit Magyar Bálint képviselőtársam annyira szeretett volna meghallani. Ha Magyar Bálint ismeri a CDU szabályait, akkor nagyon jól tudja, hogy a CDU ugyanúgy, mint az MSZP, saját szabályai alapján szabályozza ezt a kérdést. De a CDU vagy a luxemburgi kereszténydemokrata néppárt attól konzervatív, hogy magára alakítja ki a kényszert, és ezt nem kívánja törvényben szabályozni.
Még egy gondolatot szeretnék elmondani. Sándor Klára képviselőtársam néhány perccel ezelőtt azt mondta, hogy én rosszul hallottam, amit ő mondott. Tisztelt Képviselő Asszony! Az, hogy ön miről tartott sajtótájékoztatót, arról egy ellenzéki képviselő csak a különböző tudósításokból értesülhet. Én elolvastam a honlapokon megjelent tudósítást, a képviselő asszony ott egyértelműen a mostani vitáról beszélt, és ha megnézzük a parlamenti jegyzőkönyvet, ott is a mostani vitáról volt szó, és nem azt mondta, hogy méltatlan az, hogy a női képviselők éjszaka részt vegyenek a vitában. De javaslom, olvassuk el azt, hogy például az MTI-n majd mi fog megjelenni.
Összefoglalásképpen azt tudom a képviselőtársaimnak mondani (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi a felszólalási idő leteltét.) hogy a Magyar Demokrata Fórum nem egy nőgyűlölő párt, a szabadság pártja, sokszínű párt.
Köszönöm megtisztelő figyelmüket.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi