ELNÖK (dr. Világosi Gábor)

Full text search

ELNÖK (dr. Világosi Gábor)
ELNÖK (dr. Világosi Gábor): Megkérdezem, kíván-e még valaki felszólalni a vita e szakaszában. (Nincs jelzés.) Jelentkezőt nem látok, így a vita e szakaszát lezárom.
Most megnyitom a részletes vita második szakaszát az ajánlás 18-29. pontjai, valamint a 44., 126., 133., 143., 160. és 161. pontjaira. Megkérdezem, kíván-e felszólalni a vita e szakaszában képviselőtársaim valamelyike. (Nincs jelentkező.) Természetesen az egész részletes vitára vonatkozik, hogy tízperces időkeret áll az egyes felszólalók rendelkezésére. Jelentkezőt nem látok, így a részletes vita e szakaszát lezárom.
Most megnyitom a részletes vita harmadik szakaszát az ajánlás 30. pontjára, tehát az ajánlás 30. pontjáról van szó. Megkérdezem, kíván-e valaki itt felszólalni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok, így a vita e szakaszát lezárom.
Megnyitom a részletes vita negyedik szakaszát az ajánlás 31-34., valamint a 132. és 141. pontjaira. Ismét kérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok, így a vita e szakaszát is lezárom.
Most megnyitom a vita ötödik szakaszát az ajánlás 35-39. pontjaira, valamint a 162. pontjára, és megadom a szót Kékkői Zoltán képviselő úrnak, Fidesz.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi