SZATMÁRY KRISTÓF

Full text search

SZATMÁRY KRISTÓF
SZATMÁRY KRISTÓF (Fidesz): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Képviselőtársaim, most meglepődtem ezen a bejelentésen. Idáig elég jól titkolta a kormány, hogy fenn kívánja tartani. Én nem készültem erre, de ha jól emlékszem, még a miniszterelnök is nyilatkozott arról, hogy nem kívánják fenntartani.
Egyébként visszakérdeznék, hogy melyik szakmai szervezet vagy melyik fórum támogatta ezt a hármas összevonási javaslatot.
(20.30)
Mert itt az államtitkár úr szakmai egyeztetésre hivatkozik, tudomásom szerint nincs olyan szakmai szervezet jelen pillanatban az országban - a mértékadók között, természetesen -, amely erre az előttünk fekvő törvényjavaslatra azt mondta volna, hogy ezt támogatja. Tehát érdekes védekezés, hogy önök ezt a javaslatot a szakmai szervezetekkel történt egyeztetés alapján tartják fenn, amikor nincs olyan szakmai szervezet, amely támogatná ezt. Tehát nem értem a kormány álláspontját. Biztosan vannak más összefüggések is, hogy miért jó az, hogyha leszavaztatja a saját kormánypárti többséggel ezt a javaslatot, de még nekünk tanulnunk kell a parlamentben.
Köszönöm szépen.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi