ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Tisztelt Országgyűlés! (Folyamatos zaj. - Az elnök csenget.) Arra kérek mindenkit, hogy foglaljon helyet, merthogy határozathozatalokkal folytatnánk a munkát. Először előterjesztések sürgős tárgyalásba vételéről határozunk.
A kormány kezdeményezte a Magyar Köztársaság 2008. évi költségvetését megalapozó egyes törvények módosításáról szóló T/4009. számú törvényjavaslat sürgős tárgyalásba vételét. Megkérdezem, a kormány részéről kívánja-e valaki indokolni a sürgős tárgyalásba vételt két percben. (Senki sem jelentkezik.) Nem, akkor a határozathozatal következik.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, sürgős tárgyalásba veszi-e a T/4009. számú előterjesztést. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 170 igen szavazattal, 108 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot sürgős tárgyalásba vette.
A kormány kezdeményezte a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló T/4010. számú törvényjavaslat sürgős tárgyalásba vételét is. Megkérdezem, hogy a kormány részéről kívánja-e valaki indokolni a sürgős tárgyalásba vételt két percben. (Senki sem jelentkezik.) Nem jelentkezett senki sem, akkor a határozathozatal következik.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, sürgős tárgyalásba veszi-e a T/4010. számú előterjesztést. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés az előterjesztést 177 igen szavazattal, 117 nem ellenében, 7 tartózkodás mellett sürgős tárgyalásba vette.
A kormány kezdeményezte a jogi segítségnyújtással kapcsolatos egyes törvények módosításáról szóló T/4011. számú törvényjavaslat sürgős tárgyalásba vételét. Megkérdezem, a kormány részéről kívánja-e valaki indokolni a sürgős tárgyalásba vételt. (Jelzésre:) Igen, megadom a szót Takács Albert miniszter úrnak.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi