KELETI GYÖRGY

Full text search

KELETI GYÖRGY
KELETI GYÖRGY (MSZP): Mivel én a kérdésemet is és ön a válaszát is három részben tette fel, én is szeretném a viszontválaszt három részben adni.
Az első: azt gondolom, nincs okom kételkedni azoknak a polgármestereknek a szavaiban, akik megkerestek, mondván, hogy nem kaptak előzetes tájékoztatást. Kérem a miniszter urat, szíveskedjen alaposabban körülnézni, vagy tegye lehetővé, hogy az érintett polgármesterek önnél megjelenjenek, és talán akkor ön is elhiszi, hogy ez a járat, illetve ez a vonathelyettesítő járat minden előzetes bejelentés nélkül szűnt meg, ami - megítélésem szerint - tűrhetetlen.
A második: ami Oroszlányt illeti, azt gondolom, ahhoz képest, hogy nulláról indult a mintegy két hete tartó tárgyalás a közlekedési szakemberekkel erről a kérdésről - és azt, hogy a nulláról indult, úgy kell érteni, hogy a fél évvel ezelőtti változás előtti állapotokhoz tért volna vissza -, jelentős eredmények születtek. Kiegészítve azzal, hogy én arra is ígéretet kaptam, amit most nem hallottam öntől, hogy azok a szerelvények, amelyek közlekedni fognak, azok új, kulturált, minden igényt kielégítő és ma már Európában - és hála istennek, Magyarországon is - is egyre inkább terjedő kulturáltságot jelentenek.
A harmadik kérdésre: megköszönöm, a lakosság ezt szerette volna elérni, hogy a MÁV jobban igazodjon például az iskolakezdéshez és munkaidőkezdéshez.
Így, mivel a három válasza, ha szabad úgy fogalmazni, rezgeti a lécet, de mivel komoly eredményeket lehetett elérni a tárgyalás során, a miniszter úr válaszát elfogadom. (Felzúdulás az ellenzéki padsorokban. - Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi