SZABÓ VILMOS

Full text search

SZABÓ VILMOS
SZABÓ VILMOS külügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Tisztelt Országgyűlés! Szeretném tájékoztatni a képviselő urat, hogy az említett szóbeli jegyzékben foglaltak alapján a Külügyminisztérium megkeresést intézett a XI. kerületi Újbuda önkormányzat polgármesteri hivatal jegyzőjéhez, és arra kérte, hogy tegyék meg a szükséges intézkedéseket a nagykövetség által jelzett probléma sürgős orvoslása érdekében.
A polgármesteri hivatal július 8-án válaszolt, és arról tájékoztatta a Külügyminisztériumot, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-vel és a Kulturális Örökségvédelmi Hivatallal közösen megoldották a felmerült problémát azzal, hogy bezárták az éjszakai zenét szolgáltató vendéglátó-ipari egységeket, amelyek nem rendelkeztek működési engedéllyel. Erről természetesen szóbeli jegyzék útján tájékoztattuk július 13-án a nagykövetséget. Azt gondolom, ezzel remélhetőleg nyugvópontra került ez a dolog.
Kérem a képviselő urat, fogadja el és vegye tudomásul a választ, és nyilván azt is úgy kell értelmeznem - miután írásban is benyújtotta a kérdését -, hogy írásban nem kívánja ezt már. (Dr. Rétvári Bence: Nem, köszönöm.) Köszönöm szépen a képviselő úrnak.
Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi