DR. ÁNGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. ÁNGYÁN JÓZSEF
DR. ÁNGYÁN JÓZSEF vidékfejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Bármilyen meglepő, én is meg szeretném köszönni a megjegyzését Józsa képviselő úrnak, amennyiben arra hívta fel a figyelmet, és én ezt dicséretnek veszem a kormány felé, hogy befelé tekint a kormány. Valóban, szándékosan egy patrióta gazdaság- és társadalompolitikát szeretnénk megvalósítani, ellentétben az elmúlt időszak politikájával, a saját nemzeti érdekeinket szeretnénk érvényesíteni, a saját közösségeinket, a saját vidékünket, a saját gazdaságunkat, a kis- és középvállalkozóinkat szeretnénk erősíteni. Minden törekvésünk arra irányul tehát az elkövetkező egy évben, hogy ennek jegyében újítsuk meg Magyarországot.
Egyetértve azzal, amit a miniszterelnök úr mondott, egy évünk van valóban arra, hogy megújítsuk ezt az országot, egy teljesen más irányba fordítsuk, mint ami az elmúlt időszak politikája volt. Köszönöm tehát, hogy ezt visszaigazolta a költségvetés tükörképében, és azt mondja, hogy valóban befelé fordul ez a kormány ilyen értelemben, és elsősorban a saját társadalmunk, a saját közösségeink érdekeit próbálja képviselni.
(18.20)
Azt hiszem, hogy ezen a platformon akár egyet is érthetünk, mi erre kaptunk fölhatalmazást, hogy ezt tegyük. Azt gondolom, hogy a választások többszörösen igazolták azt, hogy ez az a politika, amit a magyar nép vár tőlünk, ezt fogjuk követni. És miután eloltottuk a tüzet, és miután stabilizáljuk az országot, ezt követően egy olyan stratégiát fogunk kialakítani Magyarország számára, amely a saját nemzeti érdekeink mentén valósul meg, egy újjáépítése történik ennek az országnak. Azt reméljük, hogy az elkövetkező egy év a további tíz-húsz évet fogja megalapozni, amely más irányba fog mutatni, mint az elmúlt időszak politikája mutatott: patrióta, a saját nemzeti érdekeink mentén, azok mentén kiálló és azt képviselő, a helyi közösségeinket képviselő politikát fogunk megvalósítani, és a közpénzeket a közjóra, a közösségek érdekei mentén fogjuk elkölteni.
Köszönöm. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi