DR. LENHARDT BALÁZS

Full text search

DR. LENHARDT BALÁZS
DR. LENHARDT BALÁZS (Jobbik): Természetesen nem tudom elfogadni. Amit itt az államtitkár úr elővezetett, az nagyon kevés volt, pusztán a felszínt kapargatta, és lehet, sőt biztos, hogy a tények makacs dolgok, de pont azt támasztják alá, hogy önök nagyon keveset tettek ezen a területen, pedig lett volna rá lehetőségük a kétharmados felhatalmazással és az erős kormányzati többséggel.
Az, hogy száz PPP-szerződést megvizsgáltak, gyakorlatilag semmi, az egész állami vagyon kifosztása és kirablása nem száz szerződésen múlik, amit egy év alatt önök letettek, hanem több ezer, több tízezer szerződés van a háttérben, amelyekben különböző feltételeket vállaltak ezek a társaságok, és nem tartják be. Tehát ha van egy ilyen apparátus, akkor fel kellene duzzasztani és ráállítani az egész elmúlt 20 évre, és olyan jogszabályi módosításokat hozni, hogy ne évülhessen el minden.
A cukorgyárakat, ha már arról beszélt, van, ahol a földdel tették egyenlővé, majdnem sóval hintették be, mint Karthágó nyomát egykor Róma (Az elnök a hozzászólási idő leteltét jelzi.), és önök akkor ezt hozzák föl, mint pozitív példát.
Nem fogadtam el. Köszönöm. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi