KAUFER VIRÁG

Full text search

KAUFER VIRÁG
KAUFER VIRÁG (LMP): Köszönöm a szót, elnök úr. Az lett volna itt a cél, hogy a kormány meghaladja az “Út a munkához” program hibáit és problémáit, erre lett volna felhatalmazása, az LMP támogatta is azt, hogy ennek a programnak a hiányosságait meghaladjuk.
Biztos, hogy a televízióban jól fog mutatni az, ahogyan a közmunkásokra a rendőrök felügyelnek, és ássák az árkot, de arról sem a Fidesz, sem a Jobbik nem mesél - aki nem csoda, hogy üdvözli a közmunkaprogramot, hiszen tulajdonképpen az önök munkatábor-koncepcióját valósítják most meg -, hogy mi történik akkor, amikor majd lejár az a három hónap közmunka, és hazamegy a falujába vagy a településére vissza, a családjához az az illető, aki ebben részt vett. Vajon, az a három hónap, amit maximum ledolgozhat valahol az ország másik végén, az milyen formában fogja őt hozzásegíteni ahhoz, hogy a munkaerőpiacon jobban el tudjon helyezkedni?
Volner képviselőtársam felvetésére pedig azt a kérdést tenném fel válaszul, hogy az a gyerek, aki a szüleit nem látja, mert az az ország másik végében dolgozik, vajon hogyan fogja megtanulni azt, hogy dolgozni kell járni, hiszen el lesz szakítva a szüleitől, és nem fog ez semmiképpen megjelenni előtte.
Talán a Jobbik egy pontban nem ért egyet valószínűleg a Fidesz koncepciójával, és ez az, hogy hazaküldi a Fidesz ezeket az embereket három hónap után, és nem maradnak ott a táborban.
Tehát megértem, hogy önök támogatják ezt a koncepciót. Mi még mindig nem látjuk azt, hogy a munkaerő-piaci mobilitást hogyan fogja segíteni ez a fajta közmunkaprogram, amit önök terveznek.
Köszönöm.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi