TÓTH CSABA

Full text search

TÓTH CSABA
TÓTH CSABA (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Államtitkár úr sokat segített nekem az idézeteivel, sokat segített azzal, hogy elmondta, az elmúlt nyolc év tehet arról is, hogy az elmúlt másfél évben nem történt semmi, illetve hogy olyan törvényjavaslat készül, mint a mostani, amihez saját képviselőtársai számos módosító indítványt voltak kénytelenek benyújtani, hogy használható legyen.
A rokkantrendszer átalakításával kapcsolatban számtalan interpellációt és kérdést tettem fel már önnek, de egyetlenegy alkalommal sem kaptam konkrét választ, mint ahogy most sem kaptam a kérdésekre választ.
De nézzük a tényeket! A megváltozott munkaképességű emberek több mint 50 százaléka az észak-magyarországi és a dél-alföldi régióban él, ott, ahol a legnagyobb a munkanélküliség. Nem gondolja, államtitkár úr, hogy először munkahelyeket kellene teremteni, és utána kellene őket rázúdítani a munkaerőpiacra? Ezek az emberek nem fognak tudni munkát találni addig, amíg az egészséges emberek sem találnak munkát azokban a régiókban.
A válaszát nem tudom elfogadni. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi