DR. TAPOLCZAI GERGELY

Full text search

DR. TAPOLCZAI GERGELY
DR. TAPOLCZAI GERGELY (Fidesz): (Hozzászólását jelnyelvi tolmács közreműködésével teszi meg.) Köszönöm szépen a két képviselőtársamnak a reagálást.
Novák Elődnek szeretném mondani, hogy én nem mondtam azt, hogy 5,7 százalék legyen a fogyatékosokról szóló műsorok aránya; ahhoz viszonyítva nagyon kevés, 0,2 százalék. Csak annyit kérek, javaslok, hogy több legyen. Nem muszáj, hogy 5,7 százalék legyen.
Egyetértek azzal, hogy ne csak fogyatékosokról beszéljek. Nekem mint képviselőnek elsősorban ez a dolgom a frakción belül is, elsősorban ez a feladatom.
Mandur Lászlónak szeretnék válaszolni. Én sem a lemondást vitatom, annak a hitelességét nem vitatom, valóban korrekt volt a vezérigazgató, hogy lemondott, de utána a körülmények, a szerződés, a 160 millió forintnak megfelelő végkielégítési összeg, ezzel már a brit politika sem tudott mit kezdeni, nem tolerálták.
Az is igaz, hogy kiderült erről a személyről, hogy mit tett, mit követett el, de azt nem értem, hogy a BBC miért nem engedte sugározni a róla szóló riportműsort. Talán ez lett volna a megfelelő válasz, hogy a sugározását engedélyezik ennek a filmnek.
Köszönöm szépen. (Szórványos taps a kormánypárti sorokból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi