SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen. Cseresnyés képviselő úr, megint azt mondja, hogy az online szerencsejátékról beszélünk, meg a távszerencsejátékról beszélünk, de az egész felszólalásában másról sem beszélt, mint másról. Hát akkor beszéljen az online-ról! Akkor csak kérdéseket teszek fel önnek, és ha ezekre válaszol nekem, nagyon szépen megköszönöm.
Eddig mennyi pénzt sikerült szétosztaniuk az elmúlt egy évben a távszerencsejátékból befolyó bevételekből? Semmit. Akkor ön most nem erről beszélt.
A másik kérdésem: mitől folyik be majd ezután bármilyen bevétel? Mondja meg nekem, hogy mitől fog ezután befolyni! Attól, hogy önök könnyítenek a feltételeken? Könnyítenek a feltételeken vagy nem? Azt is tagadja, hogy könnyítenek a feltételeken? Ezt is tagadja? Hát akkor mondja meg, hogy miből!
Azt is szeretném tudni, hogy honnan veszi ezeket a légből kapott adatokat, amikről beszélt. Mondjon már nekem tényleg csak egy példát, mert ezek szerint tud egy példát mondani arra, és én ennek nagyon örülnék, mert az MLSZ-től nem lehet ilyen információkat kapni, mondjon már nekem egy példát arra, hogy ezekből a bevételekből, ami eddig befolyt a szerencsejátékból a Magyar Labdarúgó Szövetséghez, melyik az a sportlétesítmény, mondja meg nekem, mert én nagyon szeretném tudni, tehát melyik az a sportlétesítmény, amelyik ebből épült. Nem tud ilyet mondani, mert azok légből kapott adatok, amiket az előbb mondott.
Mondja meg, könnyítenek-e a feltételeken vagy nem, mitől folyik be ezután majd több pénz, mitől folyik be egyáltalán pénz ebbe a rendszerbe, és mondja meg nekem azt is, legyen szíves, amire feltettem a kérdést, hogy hogyan fogják ezeket a dolgokat önök ellenőrizni, hogyan fogják rákényszeríteni. Mondja meg nekem, legyen szíves, mert akkor ön ért ehhez, hogyan fogják blokkolni azokat az oldalakat, amelyek nem hajlandók megvenni a koncessziós díjat.
(20.20)
Milyen technikai feltételekkel fogják ezeket az oldalakat blokkolni? Mi a lehetőség arra, hogy ezután ezeket a cégeket betereljék az adózók táborába, és valóban a feketegazdaságot kifehérítsék? És egyáltalán miért akarnak könnyíteni?
Erre adjon választ, ne mellébeszéljünk! (Taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi