DEMETER MÁRTA

Full text search

DEMETER MÁRTA
DEMETER MÁRTA (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Remélem, miniszter úr nem akar egyébként ebből a kérdésből viccet csinálni. De ahogy emlékszik, a kérdésem végén azt mondtam, hogy várom megtisztelő válaszát. Az, hogy megtisztelő válasz, nem azt jelenti, hogy azt a vetítést kapjuk, amit eddig is ebben a kérdésben. A megtisztelő válasz számomra azt jelenti, hogy érdemi tájékoztatást ad mind a magyar társadalom, mind a szakmai szervezetek, mind a Magyar Honvédség állománya, mind pedig a parlamenti képviselők részére, egyébként pártállástól függetlenül.
Ha ön azt gondolja, hogy az az érdemi válasz, amit most előadott, akkor az kísértetiesen hasonlít arra, amikor idén tavasszal a három Mi-8-as helikopter megvásárlásáról a Honvédelmi és rendészeti bizottság elnökét mindössze egyetlen nappal a gépek érkezése előtt sikerült tájékoztatnia. Az ezt firtató írásbeli kérdésemre adott válaszában ezt nevezte érdemi és időszerű tájékoztatásnak.
Ha ebből indulunk ki, miniszter úr, azt mondhatjuk, hogy ön nem veszi komolyan a munkáját, ami véleményem szerint honvédelmi miniszter esetében (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) meglehetősen nyugtalanító. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi