A magyar zászló és címer napjáról szóló országgyűlési határozati javaslathoz benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módo…

Full text search

A magyar zászló és címer napjáról szóló országgyűlési határozati javaslathoz benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája
Most pedig soron következik a magyar zászló és címer napjáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. Rogán Antal, Németh Szilárd István és Vécsey László fideszes képviselők önálló indítványa H/2117. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető. A Nemzeti összetartozás bizottsága mint kijelölt bizottság részletes vitát lezáró bizottsági módosító javaslatát H/2117/9. számon, jelentését pedig H/2117/10. számon megkapták. A Törvényalkotási bizottság összegző módosító javaslata H/2117/12. számon, összegző jelentése pedig H/2117/13. számon a honlapon elérhető.
A Törvényalkotási bizottság jelezte, hogy a bizottságban megfogalmazódott kisebbségi vélemény ismertetőjét később nevezi meg. Megkérdezem, hogy a bizottság jelen lévő tagjai közül kívánja-e valaki a későbbiekben a kisebbségi véleményt ismertetni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok.
Tisztelt Országgyűlés! A Törvényalkotási bizottság álláspontjának ismertetésére összesen 15 perc áll rendelkezésre. A bizottság előadója Dunai Mónika, aki nincs jelen. Haladunk tovább.
Megkérdezem, hogy az előterjesztők közül kíván-e valaki felszólalni. (Németh Szilárd István: Nem.) Az előterjesztő jelen van, és jelzi, hogy nem.
Megkérdezem, hogy a kormány részéről kíván-e valaki felszólalni. Megadom a szót államtitkár úrnak.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi