Magyarország 2015. évi központi költségvetéséről szóló törvényjavaslat, valamint az Állami Számvevőszék véleménye Magyarország 20…

Full text search

Magyarország 2015. évi központi költségvetéséről szóló törvényjavaslat, valamint az Állami Számvevőszék véleménye Magyarország 2015. évi központi költségvetéséről általános vitájának folytatása
Most soron következik a Magyarország 2015. évi központi költségvetéséről szóló törvényjavaslat, valamint az Állami Számvevőszék véleményét tartalmazó előterjesztés általános vitájának folytatása és lezárása. A törvényjavaslatot a T/1794. számon, az Állami Számvevőszék véleményét a T/1794/11. számon ismerhetik meg. Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy a módosító javaslatokat tegnap 16 óráig lehetett benyújtani.
A mai napon mindösszesen 8 órás időkeretben tárgyalja az Országgyűlés a törvényjavaslatot. A múlt heti házbizottsági ülésen elhangzottak értelmében a tévéközvetítés ma 17 óráig tart. A módosult napirendre figyelemmel a tévéközvetítés időkerete is módosult.
Tájékoztatom az ülés résztvevőit, hogy a tévéközvetítési időben a frakciók időkereteit munkatársaim az üléstermi jelzőtáblán most igyekeznek megjeleníteni, és majd folyamatosan figyelemmel kísérhetik a táblán az időkeretet. (A táblán megjelennek az időkeretek.)
Tisztelt Országgyűlés! Most akkor képviselői felszólalásokra kerül sor. Elsőként Gelencsér Attila képviselő úrnak adom meg a szót.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi