A Magyarország Kormánya és a Bahreini Királyság Kormány között a jövedelemadók területén a kettős adóztatás elkerüléséről és az a…

Full text search

A Magyarország Kormánya és a Bahreini Királyság Kormány között a jövedelemadók területén a kettős adóztatás elkerüléséről és az adóztatás kijátszásának megakadályozásáról szóló, Manamában, 2014. február 24. napján aláírt Egyezmény kihirdetéséről szóló törvényjavaslat; a Magyarország Kormánya és a Szaúd-Arábiai Királyság Kormánya között a kettős adóztatás elkerüléséről és az adóztatás kijátszásának megakadályozásáról a jövedelem- és vagyonadók területén, Rijádban, 2014. március 23. napján aláírt Egyezmény kihirdetéséről szóló törvényjavaslat, valamint Magyarország Kormánya és Jersey Kormánya között az adóügyi információcseréről szóló, Londonban, 2014. január 28-án aláírt Egyezmény kihirdetéséről szóló törvényjavaslat együttes általános vitája
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyarország Kormánya és a Bahreini Királyság Kormány között a jövedelemadók területén a kettős adóztatás elkerüléséről és az adóztatás kijátszásának megakadályozásáról szóló, Manamában 2014. február 24. napján aláírt egyezmény kihirdetéséről szóló törvényjavaslat; valamint a Magyarország Kormánya és a Szaúd-Arábiai Királyság Kormánya között a kettős adóztatás elkerüléséről és az adóztatás kijátszásának megakadályozásáról a jövedelem- és vagyonadók területén Rijádban 2014. március 23. napján aláírt egyezmény kihirdetéséről szóló törvényjavaslat; továbbá a Magyarország Kormánya és Jersey Kormánya között az adóügyi információcseréről szóló, Londonban 2014. január 28-án aláírt egyezmény kihirdetéséről szóló törvényjavaslat együttes általános vitája a lezárásig.
Az előterjesztések T/61., T/62. és T/63. számokon a parlamenti informatikai hálózaton elérhetők. Tájékoztatom Önöket, hogy a házelnök úr az előterjesztések részletes vitájának lefolytatására a Külügyi bizottságot jelölte ki.
Tisztelt Országgyűlés! Most megadom a szót Tállai András államtitkár úrnak, a napirendi pontok előterjesztőjének. Államtitkár úr, összesen 30 perc áll maximum rendelkezésére. Parancsoljon!

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi