DR. HILLER ISTVÁN

Full text search

DR. HILLER ISTVÁN
DR. HILLER ISTVÁN (MSZP): Tisztelt Államtitkár Úr! Így karácsony előtt érdemes először számba venni azt, amiben teljes mértékig egyetértünk. Egyetértünk abban, hogy mi önt nem hívjuk a Szocialista Pártba, ön meg nem jönne a Szocialista Pártba. Az egyetértés így nagyjából be is fejeződött. (Derültség az MSZP padsoraiban.)
Akkor most vegyük számba azt, ami a válaszának érdemi része volt! Először is azt kell mondjam, hogy önök megszegték a pedagógusoknak tett ígéretüket. Önök azt mondták, hogy értékállóvá, maradandóvá teszik a pedagógus-életpályamodellt. Aztán az első teljes naptári évben ezt az értékállóságot úgy vágják ki az ablakon, hogy csak úgy süvít. Elvették azt a lehetőséget, hogy a minimálbérre vonatkoztatva határozzák meg a pedagógus-életpályamodell további részleteit, és ez már néhány hét múlva, január 1-jén sem igaz, nemhogy hosszú távon.
Ezenkívül, tisztelt államtitkár úr, nincs bent az a 38 milliárd forint a költségvetésben. 10 milliárd forint van bent a költségvetésben; tudniillik nem bázisra, hanem csökkentve, a dologi kiadások terhére tervezték be.
Nem fogadom el a válaszát. Kellemes karácsonyt! (Taps és közbeszólások az MSZP padsoraiban, köztük: Szégyen!)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi