DR. SZÉL BERNADETT

Full text search

DR. SZÉL BERNADETT
DR. SZÉL BERNADETT (LMP): Tisztelt Államtitkár Úr! Én a történetet ismerem, egész Magyarország ismeri, és nem is a kormány álláspontját kérdeztem, azt is tudom, sokat beszélgettünk arról ebben a Házban. Önök alkotmányt sértettek, elvették ezektől az emberektől a szerzett jogukat, és megígérték nekik, hogy valamilyen formájában itt működni fog a rendszer. Ön azt állítja, hogy a világon ilyen rendszer nem működik, de tisztelt államtitkár úr, a világon valamilyenfajta rendszer működik, hogyha olyan munkavállalókról van szó, akik az egészségükkel fizetnek azért, hogy dolgoznak. Értse már meg végre, ezek az emberek nem ússzák meg ép bőrrel azt, hogy eljussanak a rendes nyugdíjkorhatárig, korábban tönkremennek bele! Komolyan azt akarja a Fidesz-KDNP, hogy ezek az emberek ott legyenek munkanélküli-ellátáson, amíg jár nekik, és utána mi lesz velük, mit fognak kapni, tisztelt államtitkár úr?
Gyakorlatilag nem velem szúr ki, értse meg, hogyha egy ilyen rendszert nem hoz létre, hanem gyakorlatilag az egész országgal. Ezek az emberek olyan munkaköröket látnak el, amelyekre szükség van a nemzetgazdaságban, és ezek az emberek megérdemlik azt, hogy valamilyen módon megköszönjük nekik azt, hogy értünk dolgoznak, és még egyszer mondom, az egészségükkel fizetnek.
De akkor értem: önök 2010-ben hazudtak. Akkor mondják ezt, és zárjuk le a dolgot (Az elnök csenget.), de vállalják fel! (Az elnök csenget. - Varju László tapsol: Így van! - Taps az LMP soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi