DR. SZÉL BERNADETT

Full text search

DR. SZÉL BERNADETT
DR. SZÉL BERNADETT (LMP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Ne haragudjon, de nem a tornatanárom, ne akarjon engem itt nevelgetni a sportolás szeretetéről meg a lelki hatásairól! (Közbeszólások a kormánypártok soraiból. - Dr. Fónagy János: Pedig nem ártana egy kis nevelés! - Az elnök csenget.) Képviselőtársak vagyunk, én szeretném a kellő tiszteletet megkövetelni, és világossá szeretném tenni azt, hogy egyenlő felek vagyunk, nincsen szükség se Coelho-idézetekre, se semmiféle, nem tudom, nevelésre az irányomban. Válaszoljanak a kérdéseimre!
Nem tudok, nincs annyi időm, hogy a csúsztatásaikat darabonként leszedjem, de szeretném leszögezni azt, hogy a fuvarozókkal nem egyeztettek, államtitkár úr (Az elnök csenget.), nem a szakági szövetségekről volt szó. A fuvarozókkal nem egyeztettek, és ez tény, ez így van, tele van vele az internet, hogy önök nem álltak szóba ezekkel az egyesületekkel, ezekkel az emberekkel.
A szakági szövetségekkel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy a pénzek átláthatósága alapkövetelmény, ha taopénzekről van szó, pont. Az infotörvény azért van, hogy bármikor, bármilyen körülmények között megtudjuk, hogy ezeket mire használják. Ne próbálják kivenni az infotörvény alól láthatólag olyan hentes módszerrel, ami jogilag is teljesen nonszensz, és amivel itt most bepróbálkoztak!
A harmadik pedig az, és ez most a legfontosabb kérdésem, hogy miért nincs senki a kormány padsoraiban - bár a miniszter úr megérkezett, majd lehet, hogy ő válaszol rá - vagy a képviselők között, aki elmondja azt, hogy Andy Vajna miért kap újabb adókedvezményt, amikor az ország szegénységben van, olyan költségvetésünk van, ami botrány?! Miért Andy Vajnának adják a közpénzeket? Mondják meg nekem, legyenek kedvesek! Erre válaszoljanak! Nem Coelho-idézetekre vagyok kíváncsi, nem népnevelésre vagyok kíváncsi. Válaszoljanak a kérdésre! Miért stafírozzák ki megint Andy Vajnát? (Taps az ellenzéki pártok soraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi