LÁZÁR JÁNOS,

Full text search

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: A jegyzőkönyvvezetőknek képviselőtársam föladta a munkát, az utolsó néhány mondat leírása nem lesz egyszerű feladat, de a házszabály erre vonatkozóan rendelkezik és szabályokat tartalmaz.
Megjegyezném először is, kedves képviselőtársam, hogy bizonyára elkerülte a figyelmét, hogy jó néhány följelentés kapcsán a mostani kormány által felügyelt és irányított rendőrség végezte azokat a nyomozásokat, amelyek a nemzeti parkok esetében a nyomozások lezárása után vádemelésekhez vezettek. Tehát azzal vádolni a kormányt, hogy ha valaki visszaél a törvény adta jogával vagy lehetőségével, azzal vádolni a kormányt, hogy mi nem járunk el, az súlyos hiba lenne, hiszen a Bükki Nemzeti Park és a Hortobágyi Nemzeti Park esetében is folynak bizonyos eljárások.
A Kehi vonatkozásában… (Gőgös Zoltán közbeszólása.) Gőgös képviselőtársam türelmetlenségét részben megértem, de kérem, hagyja, hogy befejezzem a választ. Nagyon szépen köszönöm. Tehát a Kehi vonatkozásában az eljárási szabályokat törvények rögzítik, képviselő úr, amelyeket ön is megismerhet és az adatokhoz hozzáférhet. Ezt is a kormány biztosította az ön számára. Arra kérem, hogy ezt tartsuk tiszteletben. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi