KISS LÁSZLÓ

Full text search

KISS LÁSZLÓ
KISS LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen a szót. Igen nehéz volt államtitkár úr helyzete, hiszen ön a képzéssel és a foglalkoztatással foglalkozik a kormányban, de hát én tisztelem, hogy megpróbált válaszolni erre a kérdésre, annak ellenére, hogy nem kaptunk arra választ, hogy a kormány támogatja-e az MSZP határozati javaslatát, amely arról szól, hogy ne vessenek ki hídvámot és útsarcot oda, ahol eddig nem kellett fizetni. Erről szól az MSZP javaslata.
Amire ön válaszolt, arról azért érdemes néhány szót szólni. Azért azt gondolom, hogy ezeket az utakat és hidakat elsősorban nem a külföldiek használják. Elnézést kérek, megint csak a saját választókörzetemet tudom példának hozni, ha valaki Békásmegyerről Káposztásmegyerre kíván menni, akkor a Megyeri hidat használja. Ennek a polgárnak kell majd hídvámot fizetnie a Megyeri hídon. Az a külföldi, aki pedig belép, mondjuk, az ország nyugati határán turisztikai céllal, az pedig eleve használ ilyet.
Azt gondolom tehát, hogy próbáljon meg államtitkár úr a kérdéseimre válaszolni, és akkor biztos közelebb jutunk. Köszönöm, hogy meghallgattak. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi