PÓCS JÁNOS

Full text search

PÓCS JÁNOS
PÓCS JÁNOS (Fidesz): Tisztelt Országgyűlés! Ha átutazunk az országon, szinte minden településen érzékelhetjük, hogy mennyi minden megváltozott az elmúlt öt év alatt. A települések tisztábbak, rendezettebbek, megújultak az utcák, a parkok, a főterek, a templomok.
A Jászság második legnagyobb települése, saját városom, Jászapáti tekintetében külön tisztelettel szeretném kiemelni és megköszönni a kormány támogatását. Teszem azzal az elismeréssel, hogy Jászapáti képviselőtestülete a múlt héten ünnepelte a település várossá nyilvánításának 25. évfordulóját. Nagy öröm, hogy a város méltó módon meg tudta ünnepelni ezt a jeles évfordulót, hiszen nemcsak az emberek, hanem maga a település is új ruhába öltözhetett. A kormány kiemelt támogatásával megújult a templomunk, a főtér, a park, felújításon estek át az iskolák, az óvodák. Építettünk új bölcsődét; a város főterén, a szovjet emlékmű helyén Szent István király és Boldog Gizella szobra emlékeztet bennünket a család egységére. A lakosok és az épített értékek biztonsága érdekében új térfigyelő kamerarendszer vigyáz a jászapátiakra. Mindezen túl mára több mint tízmilliárd forintból megújult a városon keresztülhaladó 31-es számú főút, a település központjában európai körforgalom épült, továbbá Jászapáti és Jászszentandrás között is felújított úton lehet közlekedni.
A 25 éves jubileumi ünnepség legnagyobb ajándéka, hogy a városban lakó gyermekek azt üzenik egymásnak, hogy jó itt élni. Ezért a mondatért köszönettel tartozunk a nagyszüleinknek, a szüleinknek, az előttünk járóknak, de nem utolsósorban, az említett fejlesztésekért, a kormánynak. Az ország vezetése bebizonyította, hogy minden település és minden ember egyformán fontos.
Ezen gondolatok jegyében kívánok áldott, békés, boldog karácsonyt, és a Jóisten áldását kívánom mindenkinek. Köszönöm, hogy meghallgattak.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi