ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Ez nem ügyrendi, ez napirendre vonatkozó. (Dr. Staudt Gábor: Micsoda?) Bármelyik képviselő kérheti, így szól a határozati házszabály. Köszönöm szépen.
Elrendelem a nyomógombos szavazást. Megkérem a tisztelt Országgyűlést, szavazzanak arra vonatkozóan, hogy az elnöki jogkörben előterjesztett ülés napirendjét elfogadjuk-e. Aki elfogadja, kérem, szavazzon! (Szavazás.)
A helyzet változatlan: 50 igen, 3 nem szavazat mellett, tartózkodás nélkül az Országgyűlés nem határozatképes. (Közbeszólás az MSZP soraiból: Össze kell hívni a Házbizottságot!) De ez azt jelenti, hogy mivel az Országgyűlés a kivételes eljárást nem fogadta el, ennek megfelelően a december 29-ei ülésre nem kerül sor.
Senkinek nem tudok ügyrendben szót adni, mert nincs elfogadott… (Szabó Timea: Köszönjük! - Dr. Schiffer András közbeszól.) Az nem ügyrend! (Dr. Schiffer András: Értem!) Frakcióvezető úr, olvassa el a határozati házszabályt! Én meg vagyok döbbenve, hogy Schiffer frakcióvezető úr, aki ennyire jól képzett jogász, ilyen ügyrendi vitába bonyolódik. (Dr. Schiffer András: Rubovszky elnök úr milyen státusban kapott szót?) Tessék elolvasni a határozati házszabályt!

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi