HORVÁTH ISTVÁN

Full text search

HORVÁTH ISTVÁN
HORVÁTH ISTVÁN (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Csak röviden szeretnék szólni arról, hogy az előttünk fekvő törvényjavaslat bizottsági vitái során ugyanazzal a támogató és javító szándékkal együttműködni kívánó magatartással találkozhattunk ellenzéki képviselőtársaink többsége irányából, mint ahogy azt már örömmel tapasztaltuk az általános vita során is. Igaz ugyan, hogy a javaslathoz benyújtott képviselői módosító indítványokat nem tudta támogatni a Mezőgazdasági bizottság, ám mindössze azért, mert az előterjesztő tájékoztatása szerint azok leginkább olyan részletszabályokkal akarták kiegészíteni a javaslatot, amelyeket rendeleti szinten ajánlott szabályozni, és lesznek is szabályozva a jelenleg előkészítés alatt álló rendeletekben.
A bizottságok által benyújtott módosító javaslatok leginkább apróbb jogtechnikai és értelmezést segítő módosításokkal egészítették ki a javaslatot.
Kérem tisztelt képviselőtársaimat, hogy a holnapi szavazáson is támogassák az előterjesztést. Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi