DR. SCHIFFER ANDRÁS

Full text search

DR. SCHIFFER ANDRÁS
DR. SCHIFFER ANDRÁS (LMP): Köszönöm szépen, elnök úr. Én most abba a szemantikai vitába nem mennék bele, hogy kit tekintünk baloldalnak ebben az országban, és csak a reményemet tudom kifejezni, hogy természetesen nagyon sok hazai kis- és középvállalkozás is tud jelentkezni erre a nemes útra.
Viszont, miniszterelnök úr, az összefüggés ott van, hogy pontosan ugyanezen a napon ön megvádolta az egyik parlamentben ücsörgő képviselői csoportot azzal, hogy azáltal, hogy a pártvezető cége szerződést köt az Európai Bizottsággal, ez bújtatott pártfinanszírozás, jóllehet erre semmiféle ténybeli alapja nem volt. Történetesen az a cég, amelyiket ön ezzel megvádolt, annak a képviselője bizonyos Kóka János képében ott figyel egy kormányzati delegáció tagjaként. Egyébként a szaúd-arábiai út kapcsán nem csak Kóka János, ön is nyilatkozott. Azért dicsérte ezt a bizonyos utat, ahol segítették is, hogy Gyurcsány Ferenc minél nagyobb osztalékot tudjon kivenni az Altusból, merthogy a magyar munkaerő minőségéhez képest rendkívül olcsó, azonkívül rendkívül kiszolgáltatott.
Tehát magyarul, önök úgy járnak Keletre, hogy Gyurcsány Ferenc cégével együtt alkudnak a magyar emberek bőrére, a magyar emberek munkakörülményeire. Ez a helyzet. Köszönöm szépen.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi