GÚR NÁNDOR

Full text search

GÚR NÁNDOR
GÚR NÁNDOR (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Ezt szomorú magyarázkodásnak tartom, államtitkár úr, amit lefolytatott, sajnálatos az, ami a háta mögött meghúzódik. Arról kellene önöknek gondoskodni a kormányzaton, hogy az emberek érdekét szem előtt tartva a hatóságok úgy végezzék a dolgukat, hogy egyrészt, ha lehet, akkor előzzék meg ezeknek a problémáknak a kialakulását, másrészt önöknek meg mint kormánynak az emberek érdekét kellene szolgálni. Nem úgy, ahogy Lázár úr az előbb mondta, hogy a minimálbér bruttója emelkedik; a vásárlóerő-értéke emelkedjen, majd akkor büszke lehet a mondandójára.
Önök szétverték a jogbiztonságot, önök munkavállaló-ellenes politikát folytatnak. A haveroknak meg a pereputtynak gondoskodnak arról, hogy legyenek százával, ezrével olyan emberek, akik éhbérért végzik a tevékenységüket, ez az önök politikája. Tudja, amikor 800 millió forint jut osztalékban egy embernek, aki 225 ember bérére 157 millió forintot fordít, akkor ez szégyenletes.
Ez az önök politikája! Ez gyalázat, ez szégyen! Hogyan lehetne ezt a választ elfogadni?! Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi