HORVÁTH IMRE

Full text search

HORVÁTH IMRE
HORVÁTH IMRE (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Hosszú évek után sor került végre az M85-ös főút Győr és Kóny közötti szakaszának ünnepélyes átadására. Ez a szakasz a térség közlekedésbiztonsága miatt rendkívül fontos, ezért küzdött évek óta Kóny település polgármestere, valamint az érintett térség vezetői és lakossága. Kóny önkormányzata és a polgármester kezdettől fogva segítette a 85 százalékban európai uniós forrásból finanszírozott beruházást, részt vett egyeztetéseken, sőt több hatósági egyeztetést Kóny polgármesteri hivatalában folytattak le.
A főút ezen szakaszának ünnepélyes átadására egy kivétellel valamennyi érintett település polgármesterét a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. meghívta, kivéve Kóny polgármesterét. Gyopáros Alpár, a térség fideszes országgyűlési képviselője, egy üzenetben a nyilvánosság előtt azt állította, hogy meghívták a polgármestert, csak ő nem ment el az ünnepségre. Kóny polgármestere, Aller Imre elmondta, hogy ő nem kapott meghívót sem a NIF Zrt.-től, sem az országgyűlési képviselőtől az avatóünnepségre, és nemcsak ő, hanem egyetlen kónyi képviselő sem. Egyetlen kónyi vendégként a Fidesz korábbi polgármesterjelöltje kapott meghívást, aki a polgármester-jelölti megmérettetésben alulmaradt Aller Imrével szemben.
Kérdezem a tisztelt államtitkár urat, miért nem hívta meg Kóny polgármesterét az M85-ös út Győr és Kóny közötti szakaszának ünnepélyes átadására a NIF Zrt. Miért sértették meg Kóny hivatalban lévő polgármesterét? (Az elnök csengetéssel jelzi az időkeret leteltét.) Miért akarja Gyopáros Alpár és a Fidesz kicsinyes eljárásával a kónyi embereket megalázni? Miért sértették meg a kónyi embereket? Várom válaszát. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi