TASÓ LÁSZLÓ

Full text search

TASÓ LÁSZLÓ
TASÓ LÁSZLÓ nemzeti fejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! A magyar kormány a vállalásnak megfelelően folytatja és felgyorsítja a megyei jogú városok gyorsforgalmi kapcsolatának kiépítését. Ennek egyik állomása volt az M85-ös gyorsforgalmi út Győr és Kóny közötti szakaszának átadási ünnepsége és átadása is, amire a NIF Zrt. minden érintett számára és részére elektronikus úton küldött meghívót. A Kóny község polgármesteri hivatalának hivatalos weboldalán fellelhető e-mail címére 2015. június 9-én, 18 óra 9 perckor küldték el a meghívást. 297 címre küldték el ugyanilyen módszerrel, tehát az nem fedi a valóságot, kedves képviselő úr, hogy nem küldtek volna Kóny polgármesterének meghívást. Tehát ez nem igaz; küldtek mindenkinek, 297 címre, és ugyanazzal a módszerrel, elektronikus úton.
A kormány ezen túl, ennek megfelelően és ezen felül is segíti Kóny és térségének fejlődését, többek között folytatjuk a 16 kilométeres szakasz után az M85-ös építését, és mint ahogy jól tudja, idén ősszel Csornáig el fog készülni a kétszer kétsávos út, növelve az ott élők versenyképességét és komfortérzetét is, és emellett még 68 milliárd forintért hajtunk végre ebben az évben útfelújítási programot is. A tervünk mindenképpen az, hogy a közlekedés feltételrendszere javuljon Magyarországon, aminek mindenki fog örülni.
Úgyhogy higgye el nekem, nem az a gyakorlat, mint korábban volt, mert én viszont emlékszem arra, amikor korábban a Hajdú-Bihar megyei MSZP-vezetés kitiltott alkalmanként eseményekről, és valóban nem küldött meghívót a képviselőknek, az egyéni képviselőknek sem, nekem sem több alkalommal. Nálunk ez nem szokás, mi ezt nem vettük át; mi mindenkinek küldünk, így küldtünk Kóny polgármesterének is. (Gúr Nándor: Nézd meg az edelényi kastély avatását!) Higgye el nekem! Meg kell nézni, van rá bizonyíték.
Köszönöm szépen, elnök úr. (Horváth Imre: Megnézzük!)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi