L. SIMON LÁSZLÓ,

Full text search

L. SIMON LÁSZLÓ,
L. SIMON LÁSZLÓ, a Miniszterelnökség államtitkára: Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Túl nagy aktivitás érezhetően nincsen már itt a záróvitában, aminek nyilván az az oka, hogy képviselőtársaim elsöprő többséggel támogatják ezt a törvényjavaslatot. Kicsit furcsállom is azt, hogy Kiss képviselőtársam hosszú felszólalásában végig arról beszélt, hogy milyen jó ez a törvényjavaslat, és hogy milyen megfontolandó szempontokat sikerült beépítenünk, aztán azzal zárta a fölszólalását, hogy de azért tartózkodni fognak. Ez után a hosszú bevezető után örültem volna, ha szocialista képviselőtársaim ugyanúgy megszavazzák a törvényjavaslat technikai módosításait, amelyek nyilvánvalóan a nemzetközi szervezettel is egyeztetett technikai módosítások, ahogyan egyébként ezt tették annak idején a törvény elfogadásakor is.
Összességében azt tudom mondani, tisztelt képviselőtársaim, hogy valóban azok a szempontok motiváltak bennünket, amelyekre Kiss képviselőtársunk most helyesen rámutatott.
(20.20)
Nevezetesen, olyan költséghatékony megoldások választása, amely nyilvánvalóan az adófizetők pénzével a lehető legtudatosabban és megfontoltabban bánik. Én ezért is kérem képviselőtársaim támogatását, bízva abban, hogy holnap a lehető legtöbben meg fogják szavazni ezt a törvényjavaslatot. Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi