ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Köszönöm. Tájékoztatom a képviselő urat, hogy a miniszterelnök úrnak a harmadik soron következő azonnali kérdések órájában kell válaszolnia.
Tisztelt Országgyűlés! Szilágyi György, a Jobbik képviselője, azonnali kérdést kíván feltenni a miniszterelnöknek: „Akkor most ki a sunyi?” címmel. A miniszterelnök úr halaszthatatlan közfeladat ellátása miatt… (Szilágyi György nincs a teremben. - Volner János nemet int. - Közbeszólások.) Ja, a képviselő úr nem tartózkodik… (Közbeszólások a Jobbik soraiból: Lukács László! - Dr. Répássy Róbert: Milyen Lukács László?) Kérem, Szilágyi György képviselő úr szerepel a napirenden. (Közbeszólások a kormánypártok és a Jobbik soraiból.) Nagyon sajnálom, de… (Lázár János: Nem jár be a Jobbik? Az lehetetlen! - Dr. Rétvári Bence: Frakcióbírság! Frakcióbírság!) …a képviselő úr nem tartózkodik bent az ülésteremben, ezt le kell rögzítsem a jegyzőkönyv számára, bármennyire is próbáltak esetleg trükközni. (Közbeszólások a kormánypártok soraiból.)
Tisztelt Országgyűlés! Apáti István… (Apáti István nincs a teremben.) Szintén nem tartózkodik a teremben? (Dr. Rétvári Bence: Mi van a Jobbikban? - Dr. Simicskó István: Keresi a Szilágyit! - Dr. Rétvári Bence: Szétesett a Jobbik-frakció! Hol itt a fegyelem? Hol itt a fegyelem?! - Közbeszólások a kormánypártok soraiból.) Apáti István… (Közbeszólások és derültség a kormánypártok és a Jobbik-frakció soraiban.) Tisztelt Országgyűlés, ezek szerint a Jobbik képviselői nem jelentek meg. (Bana Tibor: Itt van Lukács László!)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi