IKOTITY ISTVÁN

Full text search

IKOTITY ISTVÁN
IKOTITY ISTVÁN (LMP): Köszönöm a szót. Egy észrevételt szeretnék, bár itt az adok-kapokhoz most nem szorosan kapcsolódik, de azt gondolom, fontos, hogy elhangozzék.
Több oldalról is elhangzott az, hogy problémát jelent a hirtelen bevezetett rendszer, az ellenőrzés, a hosszas egyeztetésnek a hiánya. Ez nagyon jól megmutatkozik az informatikai rendszerben. Logisz-tikusok összeszedtek egy egész gyűjteményt arról, hogy mennyire használhatatlan ez a rendszer, ez az informatikai rendszer. Csak néhány példát mondanék, hogy itt is elhangozzék ez.
Ilyen például az, hogy ha valaki egy rendszámot be szeretne írni, akkor végig kell görgetni egy hosszas listát, és csak a 256. helyen találja meg Magyarországot Madagaszkár után. Ilyen, amikor számtalanszor kidobja különböző hibakóddal a hosszas folyamatot már rögzített embereket, és kezdhetik elölről. Vagy a nem működő funkciók sora, hogy nem lehetséges az xml-feltöltés, nem megkülönböztethető a rendszerben az o betű és a 0, ami elég jelentős problémának fogható fel, magától generálódó számok jönnek saját adattartalommal, és eleve az, hogy átláthatatlanul sok információ, szűretlen információ jut el a felhasználókhoz. Ez mind olyan probléma, ami amiatt bukkant fel, mert nyilván a programozás viszonylag gyorsan kellett hogy megtörténjen, a tesztfázis elmaradt, és egy újabb szempontból látjuk ennek a hátrányát ekképpen, és látják a felhasználók. Köszönöm.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

LanguagesZiarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi