DUNAI MÓNIKA,

Full text search

DUNAI MÓNIKA,
DUNAI MÓNIKA, a Törvényalkotási bizottság előadója: Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! A Törvényalkotási bizottság 2016. december 1-jén a házszabály 46. §-a alapján megtárgyalta a T/12925. számú, a mozgóképről szóló 2004. évi II. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot, és ahhoz a bizottság 21 igen szavazattal, 9 nem ellenében, tartózkodás nélkül összegző módosító javaslatot és összegző jelentést nyújtott be.
(18.30)
A bizottsági ülésen megtárgyaltuk a Törvényalkotási bizottság saját módosító javaslatát, amely egyrészt jogtechnikai, másrészt érdemi módosításokra irányul. Az elfogadott összegző módosító javaslat a jogtechnikai módosításokon kívül a mozgókép szakmai képzési hozzájárulás befizetési határidejének elmulasztása esetén alkalmazható szankciót módosítja. A Magyar Nemzeti Filmalap Zrt. letéti számlájára teljesíthető befizetések maximális összegét a mozgóképről szóló törvény felhatalmazása alapján kiadott kormányrendelet határozza meg a 2017. évtől, további a letéti számla 2016. évi keretének megemelését célozza oly módon, hogy a Magyar Nemzeti Filmalap Zrt. a mozgóképről szóló törvényben meghatározott összegen túl jogosult a letéti számlára támogatásokat fogadni.
Tisztelt Képviselőtársaim! Kérem önöket, hogy támogassák a javaslat által megfogalmazott célt, amely megerősíti a stratégiai ágazatokat, ebbe természetesen beleértve a magyar filmgyártást is. Köszönöm szíves figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi