ORBÁN VIKTOR

Full text search

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Örülök, hogy kibújt a szög a zsákból, és végül is nekem elnézést kell kérnem Rogán Antal miniszter úrtól, hiszen meghallottuk most itt az előbb, hogy minek mi az oka. Itt rólam van szó. (Közbeszólás az MSZP soraiból: Ki a miniszterelnök?) Hát nem Rogán Antalt támadják - engem támadnak! Valójában a magyar kormányt támadják.
Itt nem arról van szó, hogy önök valami igazságot találtak volna, ami kedvezőtlen valamelyik kormánytagra nézve, hanem arról van szó, hogy önök szisztematikusan támadják a kormányt. Hol? A fején keresztül. És minden miniszterre megpróbálnak tücsköt, békát kiabálni, hogy aztán rajtam meg számonkérhessék. Nem olyan bonyolult játszma ez, képviselő uram, ezt én is átlátom. Higgye el, nem tudom másképp tekinteni, mint úgy, ahogy ön mondta: ezek tényeknek látszó dolgokkal alátámasztott hazugságok - ahogy ön az előbb mondta. (Derültség a kormánypártok soraiban.) Ezek blöffök.
De ha már a hazugságról beszélünk, azért mégis ideidézek öntől egy jópofa kis mondatot. Idézem önt: „Időhúzás a népszavazás, amelyre leghamarabb ősszel kerülhet sor, inkább az Alaptörvényt kellene hasonló tartalommal módosítani.” (Dúró Dóra: Így van.) Ezt ön mondta - aztán nem szavazta meg az alaptörvénymódosítást. Ennyit a hazugságról. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi