DR. FÓNAGY JÁNOS

Full text search

DR. FÓNAGY JÁNOS
DR. FÓNAGY JÁNOS nemzeti fejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! A törvényjavaslat rendelkezései az egyes klímapolitikai tárgyú törvényeket, a villamos energiáról szóló törvényt, az energiahatékonyságról szóló, valamint a víziközmű-szolgáltatásokról szóló törvényt módosítják. Az indítvány tárgyalása során egyébként két módosító javaslat is érkezett Bartos Mónika képviselőtársunk részéről, amelyeket a kormány támogatott.
Az egyik javaslat az energiahatékonyságról szóló törvényt egészíti ki egy, a jogrendszer zártsága szempontjából elengedhetetlen rendelkezés beemelésével. A másik az energiahatékonyságról szóló törvény új jogintézményét, az energetikai szakreferensre vonatkozó szabályozást egészíti ki. Ennek indoka, hogy a személyes adatok körének meghatározása törvényi szabályozást igényel.
A Gazdasági bizottság által benyújtott, részletes vitát lezáró módosító javaslat további nyelvhelyességi, szövegpontosítási célú és kodifikációs javításokat tartalmazott.
Tisztelt Országgyűlés! A Törvényalkotási bizottság által beterjesztett összegző módosító javaslat megfelel a kormány álláspontjának, ezért kérem, hogy a holnapi tárgyalás során az összegző módosító javaslatot és a törvényjavaslatot szavazatukkal támogassák. Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi