MIRKÓCZKI ÁDÁM

Full text search

MIRKÓCZKI ÁDÁM
MIRKÓCZKI ÁDÁM (Jobbik): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Miniszterelnök Úr! Én merem állítani, hogy aki azt mondja, hogy a letelepedési kötvények és a bevándorlási problematika, a bevándorlás és terrorizmus okozta problematika között nincs összefüggés, az vagy dilettáns vagy hazudik. Na most, volt olyan az ön pártjának soraiból, aki papagáj módra ezt ismételte a sajtónak. És ha mindazt elfogadjuk, hogy összefüggés van és lehet a jövőben is a kettő között, akkor én azt gondolom, hogy a garancia és a biztonság minden szempontból előbbre való, mint a pénz.
Egyértelmű, hogy a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő terrorista vagy terroristasejteket, vagy bármilyen rossz szándékú csoportot finanszírozó személyek nem Röszkén a rendőröket dobálva próbálnak bejutni Magyarországra, még csak nem is a déli határszakasz valamely pontján szeretnék átvágni a kerítést és úgy érkezni Magyarországra, hanem sokkal inkább business classon, a Liszt Ferenc Repülőtéren fognak landolni, adott esetben letelepedési kötvénnyel a zsebükben. Én azt gondolom, hogyha ebből kiindulunk, akkor nem véletlen, hogy a sajtó milyen személyeket kutatott már fel, milyen kétes és kockázatot jelentő üzletemberek jelenlétét mutatták már ki Magyarországon, és többek között a Külügyminisztériummal közösen üzletelő cégeket tártak a nyilvánosság elé.
Miért fontosabb önöknek adott esetben a piszkos pénz, mint az ország biztonsága, miért nem tudnak elengedni egy nyilvánvalóan a korrupció melegágyául szolgáló intézményt csak azért, hogy az ellenzéki követelésnek, a jogos ellenzéki és civil követelésnek eleget tegyenek? Egyébként a nemzetközi politikai helyzet pontosan azt mutatja, amit minden nemzetközi szakértő, biztonságpolitikai szakértő alátámaszt, hogy zajlik Moszul ostroma, és mindazok a terroristák és az őket finanszírozó személyek most fognak szétspriccelni Európában.
Miért fontosabb tehát a pénz, mint az ország biztonsága? Várom megtisztelő válaszát. (Taps a Jobbik soraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi