MIRKÓCZKI ÁDÁM

Full text search

MIRKÓCZKI ÁDÁM
MIRKÓCZKI ÁDÁM (Jobbik): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Miniszterelnök Úr! Először a legutolsó mondatára reagálnék. A feltételeket nem mi szabjuk, hanem önök. Szeretnénk egy olyan kiskaput, egy jelentős kockázatot jelentő kiskaput bezárni, amit önök nyitottak, egyébként nem 2012-ben, hanem ’13-ban. Szeretném arra is felhívni miniszterelnök úr figyelmét, hogy nem velem, nemcsak velünk vitatkozik, hanem az ön minisztertársával, Rogán Antallal, aki saját maga ismerte el ennek a kockázatnak a meglétét ebben a konstrukcióban.
Azt is szeretném elmondani, hogy az ön szavaiból az derül ki, hogy akkor a biztonságot is nyugodtan kockára lehet tenni, mert van az a pénz, amiért ez megéri. Szeretnék emlékeztetni, ha csak egyetlenegy ember van, aki átcsúszik egy ilyen rendszeren… - márpedig ön is tudja, hogy a Karib-szigeteki országokban, akinek egy kicsi pénze van, hozzájut olyan dokumentumokhoz mindenfajta gond nélkül, amelyet a világ egyetlen titkosszolgálata nem fog tudni leellenőrizni, hogy az a személy valóban az a személy, az a dokumentum vajon eredeti-e, vagy csak egy kamu.
Éppen ezért mondjuk továbbra is, hogy a zsarolással nem mi élünk, mi szeretnénk azt a rendszert megszüntetni és lezárni, amely az ország számára biztonsági kockázatot jelent. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi