DR. SCHIFFER ANDRÁS

Full text search

DR. SCHIFFER ANDRÁS
DR. SCHIFFER ANDRÁS (LMP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Miniszterelnök Úr! Igen, arról van szó, bár ez valóban egy mellékszál, hogy a devizahitelek forintosításával önök 900-1000 milliárd forinttal megkárosították a devizahitel-károsultakat.
De ami egyébként a lényeget illeti, miniszterelnök úr, igen, a parlamenti többség és a jegybank. De miniszterelnök úr, egy olyan országban élünk, ahol a fizetések kezdenek leszakadni a V4-ek országaiban megszerezhető jövedelemtől. Ehhez képest kéne megnézni az állami cégek vezetőinek a fizetését. Ön normálisnak tartja azt, hogy a vasútnál vagy a Postánál a vezetői állomány 45-ször annyit keres, mint egy egyszerű vasutas vagy postás? Miniszterelnök úr, ön szerint ez normális dolog?
De van egy másik kérdésem is. Mi most benyújtottuk ugyanazt a határozati javaslatot, amit 2009-ben önök nyújtottak be. Ez a határozati javaslat arról szól, hogy világosan szorítsuk korlátok közé az államicégvezetők fizetését. Az a kérdésem, miniszterelnök úr, hogy támogatja-e a Fidesz 2009-es országgyűlési határozati javaslatát. Köszönöm. (Taps az LMP soraiban.)
(16.30)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi