SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm a szót. Tisztelt Miniszterelnök Úr! Míg a világ normálisabb felén fejek hullanak, és kormányok bukhatnak bele a nemzetközi offshore-botrányba, addig nálunk a két érintett, a Fidesz és az MSZP, a XX. század pártjai látszatintézkedésekkel és hangzatos ígérgetésekkel próbálják letudni az egész ügyet; továbbra is fenntartva az elmúlt 26 év közösen kialakított gyakorlatát, hogy önök bármit csinálhatnak, annak nincs negatív következménye önökre nézve, magyarán, lophatnak, csalhatnak, hazudhatnak, ezért eddig senki nem vonta felelősségre a bűnösöket. Hangsúlyozom, eddig, mert ha 2018-ban a Jobbik megkapja az emberektől a bizalmat a kormányalakításra (Moraj a kormánypártok soraiban.), akkor mi véget vetünk ennek az önök által közösen kialakított, következmények nélküli világnak, és el fogjuk számoltatni a tolvajokat, a hazugokat és az emberek kárára ügyeskedőket.
Tehát látszatintézkedésekkel és hangzatos médianyilatkozatokkal próbálják megúszni az offshore-botrányt és eltitkolni az önökhöz köthető offshore cégek és offshore lovagok tömkelegét; szavak, szavak, szavak tettek nélkül.
Miniszterelnök úr, nem elég újra bejelenteni most, 2016-ban, hogy kisöprik Magyarországról az offshore cégeket, hiszen ezt már miniszterelnök úr bejelentette 2010-ben is, azóta nem történt semmi. Az offshore-ügyhöz kapcsolódóan is egyedül a Jobbik próbál tettekkel változtatni a jelenlegi rossz és korrupt, még egyszer mondom, önök által kialakított rendszeren, hiszen a Jobbik minden országgyűlési képviselője nyilatkozott arról, hogy nincs offshore cégben érdekeltsége, és ezt a jobbik.hu oldalon nyilvánosságra is hoztuk. Önök nem mernek erről nyilatkozni, mert ezek szerint van takargatnivalójuk. Mi 2015-ben és ’16-ban is nyilvánosságra hoztuk a velünk egy háztartásban élő családtagok vagyonnyilatkozatát. Önöket hiába kértük, ezt sem merték megtenni, ezek szerint itt is van takargatnivalójuk.
Kérdezem miniszterelnök úrtól, hogy miért nem merik aláírni és nyilvánosságra hozni a nyilatkozatokat. Meddig kívánnak még bujkálni? Miniszterelnök úr (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), ezek olyan súlyos ügyek, amik elől - akár csak képletesen is - kár a függöny mögé bújni, attól még nem oldódnak meg. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi