SALLAI R. BENEDEK

Full text search

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Elnök úr, némi mérlegelés után elfogadhatatlannak ítélem a választ, hiszen ugyanaz a szerecsenmosdatás zajlik, mint amit rendszeresen látunk, hiszen a tényektől teljesen elrugaszkodva hallunk itt tényeket. (Sic!)
Azt mondja miniszter úr, hogy 8 ezer földműves; igen, ebből 40 ezer hektárt olyanok vettek meg, akik korábban földművesek nem voltak. Mert miniszter úr szerint, ha valaki elmegy egy aranykalászos tanfolyamra Tolna megyében, akkor az rögtön földműves is lesz ettől. Másik 40 ezer hektárt megvettek az önök barátai, államtitkárok és miniszteri karhoz tartozók rokonságai, amit nyilvánvalóan lehet kuláküldözésnek mondani, pedig nem erről van szó, ez csak korrupcióüldözés, semmi más. És arról a 13 ezer hektárról is beszélhetünk, amit önök odaadtak tagállambeli állampolgároknak, mert nyilvánvalóan az a kérdés: ugyan hogyan szolgálja ez a kicsik és a közepesek érdekeit, amiről önök végig beszéltek?
Nyilvánvalóan talán nem véletlenül nem beszélt az agrárkamara félmilliárdos honlapfejlesztéséről, nyilvánvalóan csúsztatott, amikor a kedves unokaöccséről beszélt, hiszen ott 200 ezer forintos hektáronkénti árról beszélünk egy 10 millió forintos, 50 hektáros gyep megvásárlása során, és jó néhány ilyenben ugyanezeket a csúsztatásokat látjuk. Tehát elfogadni ezt nem lehet. Köszönöm. (Taps az LMP soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi