KÓNYA PÉTER

Full text search

KÓNYA PÉTER
KÓNYA PÉTER (Független): Köszönöm a szót, elnök úr. Mindenképpen támogatandónak tartom az MSZP-s képviselőtársaim előterjesztését. Számos olyan, a közszférában dolgozó volt kollégámmal beszéltem, akiknek óriási gondot okozott az, hogy késve kapták meg a bérüket. Ilyenkor az államnak felelőssége van, ezért akár büntetőkamatot is kell hogy fizessen az állam azoknak, akiknek ilyen kárt okoztak.
Számos olyan kolléga van, akinek adott időben, adott helyzetben fizetnie kell a hitelét, pontosan azért nem tudták ezeket teljesíteni, mert egyébként az állam késve fizette ki a fizetésüket. Emlékszem arra az időre, amikor katonakoromban, ha akár egy napot késett a fizetés a katonák kifizetésénél, akkor azonnal leváltották a vezérkar főnökét egyébként. Tehát olyan felelősséggel tartozott a Magyar Honvédség a katonáknak, hogy egy napot sem késhetett.
Most nemcsak a civil közalkalmazottaknak és köztisztviselőknek csúszott a bére, hanem számos fegyveres rendvédelmi dolgozónak is ebben az esetben. Mindenképpen támogatni tudom ezt a javaslatot. Köszönöm a szót.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi