Döntés Házszabálytól való eltérések tárgyában

Full text search

Döntés Házszabálytól való eltérések tárgyában
Tisztelt Ház! Most házszabálytól eltérésről döntünk. A Házbizottság a házszabálytól való eltérésben azt kezdeményezi, hogy az Országgyűlés „A 2016-os év magyar-lengyel szolidaritás évének nyilvánításáról” szóló H/9366. számú előterjesztés tárgyalása során úgy térjen el a házszabálytól, hogy a mai napon már a zárószavazásra is sor kerülhessen. A házszabálytól eltérésre tett javaslatot H/9366/1. számon a honlapon megismerhetik. Tisztelt Országgyűlés! Felhívom figyelmüket, hogy a házszabálytól való eltéréshez a jelen lévő képviselők négyötödének igen szavazatára van szükség.
Kérdezem tehát a tisztelt képviselőtársaimat, hozzájárulnak-e a házszabálytól való eltéréshez. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
A Ház 170 igen szavazattal, egyhangúlag a házszabálytól való eltéréshez hozzájárult. (Taps.)
Tisztelt Országgyűlés! A Házbizottság mai ülésén a házszabálytól való eltérésben azt kezdeményezi, hogy az Országgyűlés a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésével összefüggő átmeneti és felhatalmazó rendelkezésekről szóló 2013. évi CLXXVII. törvény módosításáról szóló T/9379. számú előterjesztés tárgyalása során úgy térjen el a házszabálytól, hogy a holnapi napon már a zárószavazásra is sor kerülhessen. A házszabálytól eltérésre tett javaslatot T/9379/2. számon ismerhetik meg a honlapon.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hozzájárul-e a házszabálytól való eltéréshez. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
A Ház a házszabálytól való eltéréshez 170 igen szavazattal, 1 ellenszavazattal hozzájárult.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi